Toto do úst NEVLOŽÍ... Šéfkuchár Martin Novák sa dal na DIÉTU! Z jedálnička vyradil... Čože?!
22. 2. 2025, 20:28 (aktualizované: 22. 2. 2025, 21:21)

Zdroj: TV Markríza
„Záchranca“ slovenských reštaurácií sa po pauze vracia na obrazovku TV Markíza. V štvrtej sérii relácie Na nože opäť predvedie svoje kuchárske umenie, odkryje zákulisie kuchýň, ale aj povahy a emócie majiteľov a pracovníkov prevádzok.
Zdroj: instagram Martin Novák
Zdroj: Marek MACO Neumahr
Zdroj: EMIL VAŠKO
Galéria k článku

Už sa nevieme dočkať ďalšej série šou Na nože. Z tých predchádzajúcich ste aj po nakrúcaní zostali s niekým „na nože“, prípadne vznikli nové priateľstvá?
Áno, som v kontakte s Jankom Pečalkom z Hostinca u Pečalku. Vždy si napíšeme k sviatkom a zároveň aj prehodíme reč o pracovných veciach. Vymeníme si nejaký recept, keď chce Janko počuť môj názor alebo mi dá vedieť, čo má nové. A či som s niekým „na nože“? To, našťastie, nie. (Úsmev.)
Zdroj: TV Markíza
Martin Novák bude opäť "kriesiť" slovenské reštaurácie, v ktorých to až tak dobre nefunguje...
Bude v novej sérii opäť krik, nervy, slzy?
Nebudem predbiehať, ale určite sa ľudia môžu tešiť na všetko, čo mali doteraz na tejto šou radi. Nebude núdza o náročné momenty z kuchýň, ale aj slzy šťastia a dojatia.
Anketa
Sledujete šou Na nože?
- ÁNO77%
- NIE22%
Hlasovanie bolo ukončené
Ako vyzeralo nakrúcanie šou? O koľkej ste vstávali a do koľkej nakrúcali?
Výrobné dni sa líšia podľa toho, čo nás so štábom čaká. Veľakrát sa však náš deň začínal o šiestej ráno a skončili sme večer. Každá prevádzka je však iná, nedá sa presne povedať, že takto to funguje vždy. Platí však, že dni, keď nakrúcame, sú veľmi dlhé.
Čo vám dodáva energiu, keď ste unavený?
V prvom rade som profesionál a aj keď príde únava, snažím sa robiť svoju prácu najlepšie, ako viem a dávam do toho maximum. Samozrejme, káva je pre mňa životabudič, i keď teraz som ju trochu obmedzil. V štábe však máme úžasného kolegu, ktorý sa stará o naše blaho, a to buď už spomínanou kávou, či vodou, alebo čajom. Sme tam naozaj výborná partia a tá energia ma ženie vpred.
Zdroj: Marek MACO Neumahr
Ďalšia séria úspešnej šou Na nože na TV Markíza je už na svete.
Koľko jedál dokopy ochutnáte počas nakrúcania jednej série? Odráža sa to na vašej hmotnosti?
Zjem dosť, okolo 60 jedál. Na to priberanie sa snažím dávať si už pozor. Pri prvej a druhej sérii som si to nestrážil a bolo to presne o tom, že človek do večera natáča, potom si dá pizzu a takéto „divoké“ stravovanie sa odzrkadlí. Teraz si dávam pozor a fungujem zdravšie, lebo keď som sa videl v prvej polovici série a potom ku koncu, to bruško mi nejako narástlo. (Smiech.) Mám aj viac času a možností na šport, takže sa držím vo forme.