Reklama
Späť na článok
Podlievate pri pečení mäso TAKTO? Pozor, je to chyba, ktorá spôsobí, že nikto ho nezje!
Reklama
Vyberáme pre vás niečo PLUS
Ľahké letné jedlo: Turecký cestovinový šalát s cícerom
Nemýľte si ho s BURINOU: Bedrovník má POZITÍVNE účinky na ľudský organizmus!
10 najkrajších pláží sveta vám vyrazí dych: Pozrite sa, ktorú preslávil hollywoodsky film!
Hodnotenie reštaurácií: Michelinskú hviezdu poznáte, ale čo znamená čiapka Gault&Millau?
Háďatko zhubné: Karanténny škodca, ktorého výskyt sa v posledných rokoch nesprávne podceňuje
Kto je vo vzťahu spokojnejší – mladší či starší partner?
Alarmujúce výsledky prieskumu medzi Slovákmi: Rodiny žijú od výplaty k výplate! Ekonóm varuje
Autor článku
Petra Mitringová
redaktorka týždenníka Nový Čas pre ženyNový Čas pre ženy má sprevádza skoro celý dospelý život. Ako mnoho z vás aj ja som s ním vyrástla. Začínala som tu ako mladé dievča hneď po vysokej škole a som tu dodnes. Za ten čas som sa niekoľkokrát zamilovala, vydala a stala sa dvojnásobnou mamou. A ako som rástla, menili sa aj moje záujmy. Dnes pre vás vyberám tie najchutnejšie dobroty na stranách o varení, poradím ako schudnúť a prezradím nejakú tú pikošku o svetových celebritách. Písať pre vás a možno vám tak spríjemniť deň ma totiž veľmi baví.
Súvisiace články
TIP na dokonale chutný sendvič: Nezabudnite chlieb potrieť 1 vecou, tá chuť bude neporovnateľná
Milujete cesnak? Pozor, ak ho aj vy pred varením čistíte TAKTO, môžete si jedlo totálne pokaziť
Prekvapte vášho muža lahodnými nedeľnými rezňami: Pridajte TÚTO ingredienciu a láskou vás zje!
Tip pre lenivé gazdinky: Vložte paradajky na 30 sekúnd do mikrovlnky a... Aha, čo sa stane!
Cenné rady na NEZAPLATENIE: Zatuchnutý olej či tuhé rezne? S TÝMTO trikom už nikdy viac!
Upiecť cibuľu pekne dozlatista je niekedy ťažký oriešok: Pridajte 1 vec, bude krásne chrumkavá!