Logo
Reklama

Kapusta je nenahraditeľný zdroj vitamínov: 5 super tipov, ako ju začleniť do jedálneho lístka

Sýta polievka s mäsom

Zdroj: archív Dobré jedlo

Reklama
Reklama

Petra Mitringová

redaktorka týždenníka Nový Čas pre ženy

Či už kvasená, surová, alebo dusená, hlávková kapusta je v tomto ročnom období nenahraditeľný zdroj vitamínov. A tak sa ju snažte čo najviac začleniť do jedálneho lístka. Trošku vám s tým pomôžeme.

Diskusia

(0)

Autor článku

Petra Mitringová

redaktorka týždenníka Nový Čas pre ženy
Nový Čas pre ženy má sprevádza skoro celý dospelý život. Ako mnoho z vás aj ja som s ním vyrástla. Začínala som tu ako mladé dievča hneď po vysokej škole a som tu dodnes. Za ten čas som sa niekoľkokrát zamilovala, vydala a stala sa dvojnásobnou mamou. A ako som rástla, menili sa aj moje záujmy. Dnes pre vás vyberám tie najchutnejšie dobroty na stranách o varení, poradím ako schudnúť a prezradím nejakú tú pikošku o svetových celebritách. Písať pre vás a možno vám tak spríjemniť deň ma totiž veľmi baví.
Výber pre vás