Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Obľúbené FAŠÍRKY 5x inak! Bylinkové, hovädzie alebo s ovsenými vločkami, vždy je to DOBROTA!

Fašírky z ovsených vločiek.

Zdroj: Dobré jedlo/Natália Jablonková

Reklama
Logo Čas pre ŽenyLogo Čas pre Ženy

Kto by ich nemiloval? Hodia sa tak na obed, ako aj na cesty alebo len tak do ruky a pochutnajú si na nich všetci. Tieto ste už skúšali?

Zdieľať

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Takúto dobrotu ste ešte nejedli! MANDARÍNKOVÉ REZY so SEKTOM si zamilujete!
    Zdroj: Canva NCpZ

    Vybrali sme pre vás tieto recepty na fašírky:

    Hovädzie zelerové fašírky s dipom

    4 až 6 porcií

    700 g mletého hovädzieho mäsa ● 1/2 menšieho zeleru ● 30 g čerstvého zázvoru ● 3 strúčiky cesnaku ● 3 vajcia ● kurkuma ● 50 ml olivového oleja + na opekanie ● soľ ● mleté čierne korenie

    NA DIP: 200 ml bieleho jogurtu ● 100 ml olivového oleja ● 1 limeta ● soľ ● mleté čierne korenie

    K mletému hovädziemu mäsu pridáme nahrubo nastrúhaný zeler. Primiešame zázvor nastrúhaný najemno, prelisované cesnaky, vajcia, kurkumu, olej, soľ a korenie. Zmes dobre premiešame. Vytvarujeme fašírky a opečieme ich na rozpálenom oleji z každej strany dozlatista. Pripravíme dip. Zmiešame jogurt, olivový olej, limetovú šťavu a nastrúhanú kôru. Dochutíme soľou a korením. Fašírky podávame s dipom, a ak chceme, aj s listovým šalátom.

    Čas prípravy: 15 minút

    Čas pečenia: 60 minút

    Zdroj: Dobré jedlo/Natália Jablonková

    Hovädzie zelerové fašírky.

    Vyberáme pre vás niečo PLUS

    Autor článku

    Logo Čas pre ŽenyLogo Čas pre Ženy

    Online magazín pre štýlové ženy. Venuje sa najmä témam ako krása, móda, životný štýl, vzťahy, domácnosť a rodina.