Reklama
Späť na článok
Neuveriteľný príbeh Juliany, ktorá vážila 140 kíl: Z tej zmeny padnete na ZADOK, schudla 65 kíl
Reklama
Reklama
Autor článku
Soňa Andrisíková
redaktorka týždenníka Nový Čas pre ženyAko študentka som sa vždy tešila na nové vydanie Nového Času pre ženy a jeho pestrý obsah. Dnes mám to šťastie, že ho spolu s mojimi kolegyňami tvorím pre vás aj ja a veľmi ma to baví. Rada prinášam v jednotlivých rubrikách nové informácie, zaujímavé postrehy, i moje vlastné myšlienky. Okrem domácnosti, vzťahov, zdravia, ezoteriky či hlavnej témy, píšem aj skutočné príbehy, ktoré sa stali mojou srdcovkou. Keď som začala spracovávať príbehy, ktoré vytvoril sám život, prišla tá najväčšia radosť z práce v časopise. Rada dostávam do povedomia osudy žien, ktoré nemajú v živote na ružiach ustlané a napriek tomu sa nevzdali. Rovnako obľubujem také, v ktorých sa ženy inšpirujú navzájom. Vďaka nim i ja sama napredujem.
Súvisiace články
Najjednoduchšia cesta k sexi krivkám: 20 expresných trikov, ktoré urobia nadváhe rázny koniec!
Ak vášmu telu chýba 1 lacná vec, kilá navyše začnú rýchlo pribúdať: Všímajte si varovné signály
Lenivý metabolizmus vaše kilá nerozpustí! Ak sa vám nedarí schudnúť, možno robíte týchto 5 chýb
Potrebujete poradiť ako dosiahnuť zdravé a krásne telo? Jany Landl vám pomôže!
Ako sa zmestiť do plesových šiat? Bruško býva problém: EXTRA tipy na štíhly driek ocení každá
Čo radí špičkový tréner ženám, ktoré sa nevedia donútiť cvičiť? TOTO zaberie a kilá pôjdu preč!