Menu:

Rubriky

Skutočné príbehy

Skutočné príbehy

Našla som v jeho notebooku niečo hrozné...
Sex a vzťahy 16.4. 16:00

Manžel po nej prestal túžiť, na sex mohla zabudnúť: Otvorila jeho notebook a takmer omdlela!

Bola som v takom šoku, že som manželov notebook rýchlo vypla...

Menopauza vie narobiť šarapatu. Pobyt na čerstvom vzduchu a pohyb pomôže.

Trápila ju únava, v jej tele sa dialo niečo zlé: Lekári určili diagnózu, ktorej nechcela veriť

Netušila, čo sa s ňou deje. Keď navštívila lekára, zostala v šoku.

Niekedy je ťažké vyjsť so svokrou, hlavne, keď pre vás nemá pekné slovo.

Toto sú NAJHORŠIE vety, ktoré si vypočuli nevesty od svojich SVOKIER! Fakt drsné: čo poviete?

Svokry a nevesty – to je téma, o ktorej sa dá písať vždy. Nie každá nevesta má šťastie na svokru a niekedy si od svokry vypočujeme pekné škaredé slová.

Taký skvelý sex už dlho nemali.
Sex a vzťahy 15.4. 6:00

Karin zostala doma s manželom a urobila nečakanú vec: TAKÝ PERFEKTNÝ SEX už dlho nezažili!

Karin si v práci vzala dovolenku a rozhodla sa prerábať byt, vymaľovať ho a trochu skrášliť. Jej manželovi sa to nepozdávalo, keď ju zrazu premohol pocit, že by sa mohla najprv venovať manželovi.

Láska kvitne v každom veku.
Ľudia a príbehy 11.4. 14:00

Aj keď mal vek, nabral odvahu a oslovil ženu, ktorá sa mu páčila NETRADIČNE: Odkazom cez...

Anka robí v reštaurácii, kde varia obedy aj pre dôchodcov, a tak ako v každej práci, aj tam sa občas pritrafia milé aj nemilé situácie. A niekedy prekvapivé. Ako s tým pánom a paňou, ktorí sa do seba zahľadeli...

Veľká noc je spojená aj s oslavou jari.

Na Veľkú noc utekala z domu, dnes keď vidí dcéru! 4 príbehy o zmysle, ktoré sa oplatí prečítať!

Čo pre nás znamená Veľká noc? Ako ich vnímajú jednotlivé generácie? 4 dojímavé príbehy, ktoré vás rozplačú.

Omyl pri posielaní sms nakoniec pobavil.
Voľný čas 8.4. 7:00

Toto pobaví! Koľkokrát ste omylom poslali sms alebo zavolali niekomu druhému? Vraj moja Žabka

Aj vy poznáte tie omyly, na ktorých sa dodnes smejete? Toto sú tie vaše, ktoré nás poriadne pobavili.

Veľká noc jej priniesla lásku na celý život.

Keď šla posvätiť jedlo na Veľkú noc, spadla do vody... Pomohol jej fešák, ACH, ako z rozprávky!

Katka sa cez sviatky pridala k sestre a šla posvätiť jedlo napriek upršanému počasiu. Po skončení chcela rýchlo prebehnúť domov, no šmykla sa a pomocnú ruku jej podal šarmantný muž...

Skúsili sme to dvakrát, ale...
Sex a vzťahy 27.3. 16:00

S bývalým mužom sa po rozvode dali opäť dokopy, ale... Neuveríte, na ČO manželka TAJNE myslí!

S manželom sme to po rozvode opäť skúsili, ale... Nedopadlo to tak, ako som si vysnívala.

Bolo to vzrušujúce stretnutie...
Sex a vzťahy 26.3. 7:00

Manžel zbadal na vlakovej stanici krásnu ženu, neodolal: Flirt sa skončil vášnivým sexom v...

Manžel zbadal na vlakovej stanici krásnu ženu v červených šatách. Okamžite s ňou začal flirtovať...

Ľudí si drží od tela

Mám priateľa, ktorý sa v 1 veci správa maximálne zvláštne: Uff, neviem, či sa TOTO dá predýchať

Mám priateľa, s ktorým mi je veľmi dobre, ale je to človek, ktorý sa správa fakt zvláštne.

Bola puntičkárka, no aj tak ju prepustili. Doplatila na zmeny, ktoré prišli s nežnou revolúciou.
Ľudia a príbehy 21.3. 11:00

Po revolúcii ju prepustili z podniku a ju to zasiahlo natoľko, že skončila v rakúskom sanatóriu

Skutočný príbeh Táninej známej, ktorá nám ho vyrozprávala, vás chytí za srdce. Ukazuje, ako sa osud môže zvrtnúť v jednej chvíli.

Shocked,Robber,Victim,Crying,At,Night,Street,,Panic,Attack,,Psychological
Ľudia a príbehy 20.3. 16:00

Mrazivý príbeh Janky: Bývalý priateľ, ktorého stretla cez internet, ju dohnal k samovražde

„Boli momenty, keď som si vravela, že zomriem a bude pokoj,“ opisuje svoje zúfalstvo žena, ktorú jej bývalý priateľ dohnal vyhrážkami do stavu zúfalstva.

Anita mala problém s jedlom
Ľudia a príbehy 20.3. 14:00

Anita vraví šokujúcu pravdu: JEM až DO PRASKNUTIA a tajím pri nákupoch, že je to všetko pre mňa

Má iba 39 rokov, ale prešla si veľmi ťažkým obdobím, kde sa skoro zničila jedlom! No teraz vie, čo na to zaberá!

Renáta má traumu, ktorej jej vystavili rodičia.
Ľudia a príbehy 19.3. 12:00

Traumatizovaná Renáta musela utiecť do zahraničia: Vlastní RODIČIA ju nútili k prostitúcii

Renáta sa pokúsila o samovraždu veľmi mladá. Jej rodičia boli alkoholici a o ňu sa pramálo zaujímali. A potom, čo urobili, zastáva rozum....

Ako sa zmieriť so stratou dieťaťa?
Ľudia a príbehy 14.3. 11:00

Zúfalá Valentína stratila milovaného syna: Toto sa stalo po jeho SMRTI! Budete mať ZIMOMRIAVKY

Samozrejme, každý rodič miluje svoje dieťa, a keď to zomrie, je to smrť lásky. Je to ako zrada. Skoro ako akt násilia. Valentína o tom otvorene rozpráva.

Video