Skutočné príbehy

Bol vysnívaný muž, prežívala NAJROMANTICKEJŠIE chvíle, no keď zistila, že JE LEN...To vážne?
Viki si nemyslela, že sa ocitne v situácii, ktorá ju postaví do takej ponižujúcej pozície. Keď našla Karola, bol to jednoducho vysnívaný muž. No čoskoro sa musela rozhodnúť.

Muž ju opustil, keď zistil, že budú mať postihnuté dieťa! PREČO to urobil? Nebudete mať slov
Jozef a Klára sa stali rodičmi nečakane. No oveľa ťažšie ako prijať dieťa, bolo, keď sa dozvedeli, aké dieťa budú mať...

Mrazivý príbeh dvojčiat Pollockovcov, ktorý vyráža dych! Ak je to pravda, potom sme všetci...
Príbeh dvojčiat patrí medzi záhadné a nevysvetliteľné príbehy, ktoré sa nikdy neobjasnili. Navyše so silným nadprirodzeným posolstvom.

Mama 3 detí si nahmatala hrčku: Lekári tvrdili, že je to len mliečna žľaza, ale... Čakal ju ŠOK
Najskôr jej lekári tvrdili, že je to len zdurená mliečna žľaza. Napokon bolo všetko inak, pravda ju šokovala!

Neuveriteľné: Manžel zažil v práci také šikanovanie zo strany šéfa, že by to aj na súd bolo...
Anna a jej manžel majú strašný zážitok, ktorý poznačil celú rodinu. Nadriadený v práci šikanoval manžela natoľko, že si vymýšľal kauzy a disciplinárne konanie, až ho dostal preč.

Naše manželstvo je aj po 15 rokoch vzrušujúce vďaka intímnej dohode: Žena mi dopraje TOTO...
Žena mi dopraje niečo, po čom tajne túži každý chlap. Som jej za to veľmi vďačný.

Tvária sa, že majú šťastné manželstvo... Keď zistíte, čo obaja tajne robia, nebudete chápať
Dá sa takto žiť? Títo manželia majú svoje pikantné tajomstvo, ktoré pred svetom dobre skrývajú.

Našla som SMS-ky, ktoré neposlal mne: Ženatý milenec ma odlákal od muža, potom mi vyviedol TOTO
Keď som sa zaľúbila do Filipa, bola som vydatá. Moje bezdetné manželstvo bolo už dávno v troskách a vášnivá aférka rozvod iba urýchlila.

Podvádzam ho s kamarátom našej dcéry: Aj keď je o 10 rokov mladší, ten sex je..Uf, som závislá!
Najskôr som sa hanbila ale potom sa z nevinnej jednorazovky stala vášnivá závislosť.

NAJTRÁPNEJŠIE situácie u lekára, ktoré čitatelia prezradili: Budete sa NAHLAS SMIAŤ! To vážne?
Zabavte sa na vašich zážitkoch z ambulancii, nad ktorými sa doteraz smejete. Odvážne ste sa podelili s nimi aj s ostatnými.

Kým bola v pôrodnici, jej partner robil niečo zakázané: Keď mu vliezla do mobilu, zažila šok!
Vliezla mu do mobilu a odhalila krutú pravdu...

Mala prísť do školy aj s vozíkom! Prišla sa opýtať, či si nevymýšľajú: TIE DARY dojali k slzám
Anka sa vrátila na Kysuce, kde kedysi vyrastala, a stala sa učiteľkou. Bolo to obdobie, keď darčeky boli vzácne a rodiny mali problém uživiť aj ošatiť deti. No ona potešila nejedno detské srdce.

Manžel po nej prestal túžiť, na sex mohla zabudnúť: Otvorila jeho notebook a takmer omdlela!
Bola som v takom šoku, že som manželov notebook rýchlo vypla...

Trápila ju únava, v jej tele sa dialo niečo zlé: Lekári určili diagnózu, ktorej nechcela veriť
Netušila, čo sa s ňou deje. Keď navštívila lekára, zostala v šoku.

Toto sú NAJHORŠIE vety, ktoré si vypočuli nevesty od svojich SVOKIER! Fakt drsné: čo poviete?
Svokry a nevesty – to je téma, o ktorej sa dá písať vždy. Nie každá nevesta má šťastie na svokru a niekedy si od svokry vypočujeme pekné škaredé slová.

Karin zostala doma s manželom a urobila nečakanú vec: TAKÝ PERFEKTNÝ SEX už dlho nezažili!
Karin si v práci vzala dovolenku a rozhodla sa prerábať byt, vymaľovať ho a trochu skrášliť. Jej manželovi sa to nepozdávalo, keď ju zrazu premohol pocit, že by sa mohla najprv venovať manželovi.