Reklama
Späť na článok
Jahody treba čo najskôr po zbere spracovať alebo zjesť: Ako ich udržať čerstvé čo najdlhšie?
Reklama
Reklama
Autor článku
Soňa Andrisíková
redaktorka týždenníka Nový Čas pre ženyAko študentka som sa vždy tešila na nové vydanie Nového Času pre ženy a jeho pestrý obsah. Dnes mám to šťastie, že ho spolu s mojimi kolegyňami tvorím pre vás aj ja a veľmi ma to baví. Rada prinášam v jednotlivých rubrikách nové informácie, zaujímavé postrehy, i moje vlastné myšlienky. Okrem domácnosti, vzťahov, zdravia, ezoteriky či hlavnej témy, píšem aj skutočné príbehy, ktoré sa stali mojou srdcovkou. Keď som začala spracovávať príbehy, ktoré vytvoril sám život, prišla tá najväčšia radosť z práce v časopise. Rada dostávam do povedomia osudy žien, ktoré nemajú v živote na ružiach ustlané a napriek tomu sa nevzdali. Rovnako obľubujem také, v ktorých sa ženy inšpirujú navzájom. Vďaka nim i ja sama napredujem.
Súvisiace články
Jahody majú blahodarné účinky na celé telo: Pomáhajú spaľovať uložené tuky, a to nie je všetko!
Nemáte záhradu? Dajte šancu nenápadnému BALKÓNU, takto ho zmeníte na oázu pokoja so zeleňou
Príroda má enormnú liečivú silu, bylinkárka odhalila tajné triky: TOTO vás zbaví každej bolesti
Ako zistiť, či sú ovocie a zelenina čerstvé? TOTO si všímajte, inak si domov vezmete zhnité
4 úžasné recepty s jahodami: Čo vymyslieť na obed? Guľky od mamičky bude milovať celá rodina
Šťavnatá bomba plná zdravia: Jahody pomáhajú udržať postavičku ako lusk, TAKTO s nimi schudnete