Logo
Reklama

Chutné rebierka nikdy neurazia: A s týmito receptami budete za hviezdu každej oslavy! MŇAM

Rebierka s pečenými paradajkami

Zdroj: Shutterstock

Reklama

Petra Mitringová

redaktorka týždenníka Nový Čas pre ženy

Vedieť dobre pripraviť mäso ako sú napríklad rebierka je alfou a omegou každej gazdinky. Vedzte, že keď vyskúšajte tieto pochúťky, vaši muži vás budú na rukách nosiť.

Diskusia

(0)

Autor článku

Petra Mitringová

redaktorka týždenníka Nový Čas pre ženy
Nový Čas pre ženy má sprevádza skoro celý dospelý život. Ako mnoho z vás aj ja som s ním vyrástla. Začínala som tu ako mladé dievča hneď po vysokej škole a som tu dodnes. Za ten čas som sa niekoľkokrát zamilovala, vydala a stala sa dvojnásobnou mamou. A ako som rástla, menili sa aj moje záujmy. Dnes pre vás vyberám tie najchutnejšie dobroty na stranách o varení, poradím ako schudnúť a prezradím nejakú tú pikošku o svetových celebritách. Písať pre vás a možno vám tak spríjemniť deň ma totiž veľmi baví.
Zvedavé baby: Čo radí sexuologička, pokiaľ to s vašim partnerom v posteli neklape!3:32Odborníčka: Prečo je preventívna prehliadka u očného lekára taká dôležitá? Toto nepodceňujte!0:49Najstrašidelnejšie VIDEÁ S MŔTVYMI: Takto sa ozvali vyhľadávačom DUCHOV...2:13
Výber pre vás