Reklama

Diéta, ktorá vás okamžite dostane do FORMY: S TÝMTO TURBOPLÁNOM to pôjde aj samé!

Zelené turbochudnutie

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Petra Mitringová

Petra Mitringová

redaktorka týždenníka Nový Čas pre ženy

Bielkoviny sú pre tip-top postavičku nevyhnutné. Ak ich však skombinujete s čerstvými jarnými bylinkami, ich účinok sa ešte znásobí. Vy sa dosýta najete a kilá pôjdu aj tak dolu.

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Ako si vybudovať svoje nové zdravšie ja? TÁTO žena vie, ako na to a poradí to i vám

    S čerstvými bylinkami a dostatkom bielkovín dáte zbohom prebytočným kilám a plná elánu vykročíte do rozkvitnutej jari. Bielkoviny totiž dokážu zničiť tukové bunky, a ak k nim pridáte naše bylinky, zaradíte v spaľovaní tukov turborýchlosť.

    Slovenské sú zázračné

    Čerstvé zelené bylinky podporujú látkovú premenu, spaľovanie tukov aj trávenie. Voňavé lístky okrem toho zásobujú organizmus dôležitými výživnými látkami a dlhodobo udržujú pocit sýtosti. Tým sa znižuje chuť na maškrtenie medzi jedlami a prestávky medzi jedlami sa predlžujú. Hladina cukru v krvi zostáva stabilná a telo siaha s cieľom získať energiu práve po nadbytočných tukových vankúšikoch.

    Špecialista na odvodnenie

    Kôpor

    Takto pôsobí: Priveľa sladkého i slaného môže viesť k zadržiavaniu vody v tkanivách. Kôpor pôsobí odvodňujúco a vy sa tak ľahko a rýchlo zbavíte prebytočných gramov zo zadržiavanej vody.

    Kombinujte: s lososom, cmarom, so zeleným hráškom, šampiňónmi

    Špecialista na látkovú premenu

    Pažítka

    Takto pôsobí: Pažítka obsahuje výživné látky ako železo a vitamín C. Tie podporujú trávenie a pomáhajú pri spaľovaní tukov. Okrem toho železo podporuje transport kyslíka v krvi, čím získate prílev novej energie.

    Kombinujte: s kuracím mäsom, vajcami, quinoou, karfiolom

    Zdroj: pinterest/colorfulplates.co

    Listy sú kopijovité, duté a vyrastajú trsovito z malých cibúľ.

    Špecialista na trávenie

    Petržlenová vňať

    Takto pôsobí: Vďaka podpore trávenia dokáže petržlenová vňať okamžite vyčarovať plochejšie brucho, keď sa po ťažkých jedlách cítime ťažko a nafúknuto.

    Kombinujte: so šunkou, s ​nízkotučným tvarohom, celozrnnou ryžou, cícerom

    Vyskúšajte tento recept

    Bylinková omeleta

    2 porcie

    Nasekáme 1/2 zväzku petržlenovej vňate a 1/2 zväzku pažítky. Vyšľaháme 4 bielky dotuha. Rozmixujeme 4 žĺtky s bylinkami na pyré. Osolíme a okoreníme. Zapracujeme sneh z bielkov. Očistíme 500 g špargle alebo cukety a nakrájame. Rozštvrtíme 100 g cherry paradajok a zmiešame so 100 g špenátu na šalát. Dochutíme. Nastrúhame 10 g parmezánu. Špargľu opečieme na 1 ČL oleja, pridáme asi polovicu vajcovej zmesi a necháme stuhnúť. Posypeme 2 PL ricotty a omeletu preložíme na polovicu. Proces zopakujeme. Podávame so šalátom.

    470 kcal, B: 28 g, T: 33 g, S: 11 g

    Zdroj: Shutterstock

    Bylinková omeleta

    Autor článku

    Petra Mitringová

    redaktorka týždenníka Nový Čas pre ženy
    Nový Čas pre ženy má sprevádza skoro celý dospelý život. Ako mnoho z vás aj ja som s ním vyrástla. Začínala som tu ako mladé dievča hneď po vysokej škole a som tu dodnes. Za ten čas som sa niekoľkokrát zamilovala, vydala a stala sa dvojnásobnou mamou. A ako som rástla, menili sa aj moje záujmy. Dnes pre vás vyberám tie najchutnejšie dobroty na stranách o varení, poradím ako schudnúť a prezradím nejakú tú pikošku o svetových celebritách. Písať pre vás a možno vám tak spríjemniť deň ma totiž veľmi baví.