Reklama

Obľúbené FAŠÍRKY 5x inak! Bylinkové, hovädzie alebo s ovsenými vločkami, vždy je to DOBROTA!

Fašírky z ovsených vločiek.

Zdroj: Dobré jedlo/Natália Jablonková

Reklama

Kto by ich nemiloval? Hodia sa tak na obed, ako aj na cesty alebo len tak do ruky a pochutnajú si na nich všetci. Tieto ste už skúšali?

×
Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Takúto dobrotu ste ešte nejedli! MANDARÍNKOVÉ REZY so SEKTOM si zamilujete!
    Zdroj: Canva NCpZ

    Vybrali sme pre vás tieto recepty na fašírky:

    Hovädzie zelerové fašírky s dipom

    4 až 6 porcií

    700 g mletého hovädzieho mäsa ● 1/2 menšieho zeleru ● 30 g čerstvého zázvoru ● 3 strúčiky cesnaku ● 3 vajcia ● kurkuma ● 50 ml olivového oleja + na opekanie ● soľ ● mleté čierne korenie

    NA DIP: 200 ml bieleho jogurtu ● 100 ml olivového oleja ● 1 limeta ● soľ ● mleté čierne korenie

    K mletému hovädziemu mäsu pridáme nahrubo nastrúhaný zeler. Primiešame zázvor nastrúhaný najemno, prelisované cesnaky, vajcia, kurkumu, olej, soľ a korenie. Zmes dobre premiešame. Vytvarujeme fašírky a opečieme ich na rozpálenom oleji z každej strany dozlatista. Pripravíme dip. Zmiešame jogurt, olivový olej, limetovú šťavu a nastrúhanú kôru. Dochutíme soľou a korením. Fašírky podávame s dipom, a ak chceme, aj s listovým šalátom.

    Čas prípravy: 15 minút

    Čas pečenia: 60 minút

    Zdroj: Dobré jedlo/Natália Jablonková

    Hovädzie zelerové fašírky.

    Autor článku

    Online magazín pre štýlové ženy. Venuje sa najmä témam ako krása, móda, životný štýl, vzťahy, domácnosť a rodina.